Moderno dizajniran dodatak za aparat za sladoled koji pokreće KitchenAid stoni mikser
Za ujednačeno mućenje gustog i kremastog sladoleda kod kuće i za uživanje direktno iz posude.
Izdržljive izrade.
Brzo mućenje u posudi za sladoled kapaciteta 1,9 l
Za pravljenje sladoleda, mlečnog sladoleda i sorbea za manje od 30 minuta***.
Lako čišćenje posude.
Izmenjeno sklapanje i nove drške lako se povezuju na stoni mikser
Za brzo mešanje omiljenih recepata.
Vreme potrebno za zamrzavanje posude
Posuda za sladoled je spremna za upotrebu nakon 16 sati u zamrzivaču.
Izmenjena mućkalica se rotira unutar posude
Za mazanje, struganje i mešanje radi ujednačenog zamrzavanja.
Za temeljno mešanje sastojaka.
Za dodavanje sastojaka sa lakoćom.
Karakteristike
Standardni pribor
Posuda za sladoled od 1,9 l
Za pravljenje sladoleda meke konzistencije.
Da biste dobili čvršću konzistenciju, držite sladoled u plitkoj hermetički zatvorenoj posudi u zamrzivaču između 2 i 4 sata.
Koristite posudu za zamrzavanje neposredno nakon što je izvadite iz zamrzivača u kome je stajala najmanje 16 sati, pošto će početi da se otapa kada je izvadite.
Početna zapremina smese ne sme da bude veća od 1,4 l da bi se dobilo 1,9 l sladoleda.
Nije bezbedno za pranje u mašini za sudove, isključivo ručno pranje. Može da se čisti samo
kada posuda za zamrzavanje dostigne sobnu temperaturu.
Pravljenje sladoleda je postupak iz dva dela: pretvaranje i sazrevanje.
Mešanje smese za sladoled je postupak pretvaranja tokom kojeg će konzistencija sladoleda biti slična meko posluženom sladoledu.
Postupak sazrevanja odvija se u zamrzivaču, gde će se sladoled stvrdnuti u periodu od 2 do 4 sata.
Mućkalica
Treba da bude povezana na pogonski sklop.
Kada mućkalica počne da klizi i da ispušta zvuk škljocanja, to je zvučni pokazatelj da je sladoled gotov.
Bezbedno za pranje u mašini za sudove (samo na gornjoj polici).
Pogonski sklop
Treba da bude povezan na mućkalicu.
Bezbedno za pranje u mašini za sudove (samo na gornjoj polici).