Sve kategorije
Olitalia ulje od koštice grožđa od 1 l predstavlja visokokvalitetno biljno ulje dobijeno ekstrakcijom iz semenki grožđa (Vitis vinifera L), uz pažljivu rafinaciju koja čuva njegove hranljive sastojke i blagi, prijatni ukus. Savršeno je kao dodatak jelima, ali i kao prirodni saveznik za negu kože i kose.
Ovo ulje obiluje vitaminom E i polifenolima koji deluju kao snažni antioksidansi, pomažu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i doprinose opštem zdravlju organizma. Zahvaljujući sadržaju omega-6 i omega-9 masnih kiselina, Olitalia ulje podržava zdravlje srca i pomaže u održavanju optimalnog nivoa holesterola.
Zahvaljujući visokoj tački dimljenja, ovo ulje je pogodno za prženje, pečenje, pripremu salata i marinada, bez gubitka nutritivnih vrednosti. Njegov suptilan ukus podseća na jezgraste plodove, pa se lako uklapa u razna jela. Osim u kulinarstvu, Olitalia ulje od koštice grožđa može se koristiti i kao masažno ulje, za negu kose, kože, usana i ruku, kao i za ublažavanje opekotina od sunca.
Karakteristike:
Olitalia ulje od koštice grožđa od 1 l predstavlja visokokvalitetno biljno ulje dobijeno ekstrakcijom iz semenki grožđa (Vitis vinifera L), uz pažljivu rafinaciju koja čuva njegove hranljive sastojke i blagi, prijatni ukus. Savršeno je kao dodatak jelima, ali i kao prirodni saveznik za negu kože i kose.
Ovo ulje obiluje vitaminom E i polifenolima koji deluju kao snažni antioksidansi, pomažu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i doprinose opštem zdravlju organizma. Zahvaljujući sadržaju omega-6 i omega-9 masnih kiselina, Olitalia ulje podržava zdravlje srca i pomaže u održavanju optimalnog nivoa holesterola.
Zahvaljujući visokoj tački dimljenja, ovo ulje je pogodno za prženje, pečenje, pripremu salata i marinada, bez gubitka nutritivnih vrednosti. Njegov suptilan ukus podseća na jezgraste plodove, pa se lako uklapa u razna jela. Osim u kulinarstvu, Olitalia ulje od koštice grožđa može se koristiti i kao masažno ulje, za negu kose, kože, usana i ruku, kao i za ublažavanje opekotina od sunca.
Karakteristike: