Sve kategorije
L'OR Espresso Ristretto kapsule iz Core kolekcije donose snažan i očaravajući ukus espressa u pakovanju od 10 aluminijumskih kapsula kompatibilnih sa Nespresso Original aparatima. Sa intenzitetom 11 i tamno pečenim zrnima 100% Arabike, ova kafa pruža smelu aromu i svež karakter, idealan za brzo buđenje i snažan početak dana.
Ristretto je kreiran da pruži duboku, koncentrisanu aromu i bogat, intenzivan ukus u maloj šoljici. Tamno pečena Arabika donosi izraženu punoću sa notama začina i pržene čokolade, stvarajući espresso koji traje dugo na nepcima. Najbolje se služi kao ristretto (25 ml) ili klasičan espresso (40 ml), dok dodatak mleka u kapućinu, latte ili macchiatu otkriva njegovu drugačiju dimenziju.
Kafa L'OR Ristretto deo je programa Common Grounds, koji podrazumeva odgovorno nabavljanje i održivu proizvodnju. Aluminijumske kapsule čuvaju bogatu aromu i svežinu kafe, dok kompatibilnost sa Nespresso Original aparatima obezbeđuje jednostavnu i brzu pripremu vrhunskog espressa, bilo toplog ili hladnog.
Karakteristike:
L'OR Espresso Ristretto kapsule iz Core kolekcije donose snažan i očaravajući ukus espressa u pakovanju od 10 aluminijumskih kapsula kompatibilnih sa Nespresso Original aparatima. Sa intenzitetom 11 i tamno pečenim zrnima 100% Arabike, ova kafa pruža smelu aromu i svež karakter, idealan za brzo buđenje i snažan početak dana.
Ristretto je kreiran da pruži duboku, koncentrisanu aromu i bogat, intenzivan ukus u maloj šoljici. Tamno pečena Arabika donosi izraženu punoću sa notama začina i pržene čokolade, stvarajući espresso koji traje dugo na nepcima. Najbolje se služi kao ristretto (25 ml) ili klasičan espresso (40 ml), dok dodatak mleka u kapućinu, latte ili macchiatu otkriva njegovu drugačiju dimenziju.
Kafa L'OR Ristretto deo je programa Common Grounds, koji podrazumeva odgovorno nabavljanje i održivu proizvodnju. Aluminijumske kapsule čuvaju bogatu aromu i svežinu kafe, dok kompatibilnost sa Nespresso Original aparatima obezbeđuje jednostavnu i brzu pripremu vrhunskog espressa, bilo toplog ili hladnog.
Karakteristike: